Novosti

07.08.2009

Istraživanje C klase - cee'd pobednik, Auto magazin, avgust 2009. godine

Pobedu za dlaku odnosi Kijin «sid» (cee'd). Ovaj model, koji je proslavio Kiju u Evropi i u kratkom periodu se našao u ulozi veoma poželjnog policijskog, bezbednosnog, servisnog i flotnog vozila u nekoliko evropskih zemalja, proglašen je za najgrađivaniji korejski automobil u Evropi. Uz nisku cenu, veoma dobru bezbednosnu opremu (čak i u najjeftinijim verzijama), pet zvezdica za bezbednost i ubedljivo najdužu garanciju na motor i menjač od čak sedam godina, «sid» se zasluženo predstavlja kao najpovoljnija ponuda u C segmentu (prema odnosu cena-oprema).

Nastavljajući istraživanja tržišta i poređenja modela koji se nude srpskim kupcima, redakcija AM u ovom broju vas upoznaje sa delom ponude automobila iz C segmenta, odnosno takozvane niže srednje klase.

Nakon analize ponude vozila iz A i B segmenta, u ovom broju predstavljamo vam deset modela iz srednje klase, među srpskim kupcima veoma popularnog C segmenta.

Najpre želimo da naglasimo kako su se ovog puta u našem izboru našli modeli evropskih, japanskih i korejskih proizvođača, ali samo sa benzinskim motorima od 1,4 i 1,6 litara, dok ćete o ponudi dizelaša moći da pročitate u narednom broju «Auto magazina». Osim snage i opreme, ovog puta smo se odlučili da u analizu uvrstimo i garantne periode  za svako vozilo, jer su oni postali jedan od ključnih faktora kojim se proizvođači bore za svakog kupca.

Pobedu za dlaku odnosi Kijin «sid» (cee'd). Ovaj model, koji je proslavio Kiju u Evropi i u kratkom periodu se našao u ulozi veoma poželjnog policijskog, bezbednosnog, servisnog i flotnog vozila u nekoliko evropskih zemalja, proglašen je za najgrađivaniji korejski automobil u Evropi. Uz nisku cenu, veoma dobru bezbednosnu opremu (čak i u najjeftinijim verzijama), pet zvezdica za bezbednost i ubedljivo najdužu garanciju na motor i menjač od čak sedam godina, «sid» se zasluženo predstavlja kao najpovoljnija ponuda u C segmentu (prema odnosu cena-oprema). Ukoliko ste više sportski nastrojeni, možete se odlučiti i za njegovu još atraktivniju kupe varijantu «pro sid» koja je još oko 700 evra jeftinija!

 

Za gledanje originalnog, skeniranog članka, molimo, kliknite na donji link!

Obaveštenje

Tehnologija ’’Cookie’’ omogućava nam da vam pružimo maksimalan doživljaj naše internet stranice. Molimo vas da označite ako se slažete s upotrebom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više