SEZONSKI PREGLED VOZILA

Posle zime i otežanih uslova korišćenja došlo je vreme da pripremite vaše vozilo za predstojeću letnju sezonu stoga je izrazito važno da sebi priuštite bezbrižnost na putu. Tome služi sezonski pregled Vaše Kije koji Vam nudimo po posebno povoljnoj ceni. Pregled uključuje sisteme vozila koji su ključni za bezbednu vožnju.

USLUGA UKLJUČUJE PREGLED:

 • sistema hlađenja,
 • pogonskih kaiševa,
 • nivoa tečnosti (motorno ulje, tečnosti za kočenje, tečnosti za servo upravljač),
 • kočionog sistema (debljina kočionih pločica i diskova),
 • stanja naplataka i pneumatika (stanje, profil, pritisak),
 • izduvnog sistema (optički),
 • kapaciteta akumulatora,
 • klima uređaja (grejanje i hlađenje),
 • karoserije i oštećenja eksterijera,
 • servisnog intervala,
 • osvetljenja (spoljnog i unutrašnjeg),
 • mogućih otvorenih tehničkih kampanja.
*Pregled ne uključuje moguće dodatne troškove rada i ugradnje potrebnog materijala.

Besplatno do ažuriranih navigacionih karata

Vožnja na zasluženi godišnji odmor biće još ugodnija uz efikasnu navigaciju. Svako novo Kia vozilo ili Kia vozilo sa datumom početka garancije od 31.marta 2013. i serijski ugrađenim navigacionim sistemom marke LG, dobija 6 besplatnih** godišnjih ažuriranja navigacionih mapa. Rezervišite svoj termin kod Vašeg ovlašćenog Kia zastupnika!

Da li je vaš akumulator besprekoran?

Akumulator napaja sve električne uređaje u vozilu, uključujući bezbednosne elemente kao što su vazdušni jastuci i kočioni sistem ABS, infotainment sistem i navigaciju. Njegov kapacitet mora biti primeren za teže uslove, kao što su, na primer, hladna zimska startovanja motora. Kako dolaze hladni dani u godini, dobro je proveriti da li je akumulator besprekoran. Predlažemo Vam da pregled poverite ovlašćenom Kia serviseru koji će, uz akumulator, proveriti i stanje kaiševa.

Sa pregledanim, i po potrebi zamenjenim akumulatorom, sprečićete nepredviđene troškove i održati optimalno delovanje elektronskih komponenti Vaše Kije. U slučaju moguće zamene mi ćemo se pobrinuti za okolinu – stari akumulator servis će besplatno odvesti do mesta za uništenje.
**Ažuriranje navigacionih mapa obuhvata 6 godišnjih ažuriranja unutar osnovne 7-godišnje Kia garancije. Na servisu se mogu pojaviti troškovi utrošenog radnog sata za uslugu ažuriranja mapa. Ažuriranje se može obaviti kod bilo kog ovlašćenog Kia servisera. Kia ne snosi odgovornost za kvalitet i preciznost podataka na navigacionim mapama. Proizvođač pruža podršku za ažuriranje navigacionih karata do 10 godina nakon završetka proizvodnje svakog modela. Usluga OTA Updates nije dostupna u Srbiji.

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis
Opseg i cena proizvoda iz ponude opreme za nadogradnju zavise od modela vozila, opreme vozile i godine proizvodnje. Fotografije u katalogu su simbolične. Sve ponude uključuju PDV i mogu se menjati. Ponuda važi do isteka zaliha. Povremeno se može dogoditi da proizvodi zbog veće potražnje nisu privremeno dostupni. U ponudu nisu uključeni troškovi montaže, osim ako nije navedeno drugačije. Ponude su dostupne u ovlašćenom Kia servisu. Zadržavamo pravo na štamparske greške i promene. Reprodukcija sadržaja, a i sažetaka, samo uz pismeno dozvolu KIA AUTO d.o.o., Auto-put za Novi Sad 98, 11080 Beograd-Zemun.

Obaveštenje

Tehnologija ’’Cookie’’ omogućava nam da vam pružimo maksimalan doživljaj naše internet stranice. Molimo vas da označite ako se slažete s upotrebom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više