Economy Line

Štedite na novcu, ne na kvalitetu!

Rezervni delovi linije Economy Line dizajnirani su za neka Kijina vozila starija od 5 godina. Prilagođeni su i nude istu sigurnost kao originalni delovi, ali po povoljnijoj ceni. Od izvornih originalnih delova u proseku su povoljniji 30 posto.

Prednosti servisa u ovlašćenoj mreži Kia, pri korišćenju Economy Line delova:

  • optimizacija troškova održavanja,
  • kvalitet rezervnih delova nadzire Kia,
  • važi istiuslovi garancije kao kod originalnih rezervnih delova,
  • na redovnom pregledu ovlašćeni servis stručno proverava tehničku besprekornost vozila i besplatno proveri moguće tehničke akcije koje nudi Kia,
  • potvrđena servisna knjiga od strane ovlašćenog servisa.

Linija Economy Line (oznaka Product Line 2) može uključivati grupe delova: filter vazduha, akumulator, kočione diskove, kočione pločice, sijalice, filter kabine, potisni ležaj kvačila, lamela kvačila, filter za gorivo, grejače, filter ulja i svećice.

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis
Opseg i cena proizvoda iz ponude opreme za nadogradnju zavise od modela vozila, opreme vozile i godine proizvodnje. Fotografije u katalogu su simbolične. Sve ponude uključuju PDV i mogu se menjati. Ponuda važi do isteka zaliha. Povremeno se može dogoditi da proizvodi zbog veće potražnje nisu privremeno dostupni. U ponudu nisu uključeni troškovi montaže, osim ako nije navedeno drugačije. Ponude su dostupne u ovlašćenom Kia servisu. Zadržavamo pravo na štamparske greške i promene. Reprodukcija sadržaja, a i sažetaka, samo uz pismeno dozvolu KIA AUTO d.o.o., Auto-put za Novi Sad 98, 11080 Beograd-Zemun.

Obaveštenje

Tehnologija ’’Cookie’’ omogućava nam da vam pružimo maksimalan doživljaj naše internet stranice. Molimo vas da označite ako se slažete s upotrebom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više