Originalni rezervni delovi Kia

Zašto koristiti originalne Kia delove? Prvenstveno zato što su napravljeni posebno za Vašu Kiju, a čime se garantuje njihova dugotrajnost.

Od 3.687,90 RSD

Set metlica prednjih brisača

Oštećeni brisači povećavaju mogućnost oštećenja stakla i utiču na bezbednost u saobraćaju. Originalni brisači Kija omogućavaju optimalno brisanje i odličnu vidljivost.
Od 11.415,50 RSD (kos)

TPMS senzor za kontrolu pritiska u pneumaticima

Ispravan pritisak u pneumaticima pruža optimalno prijanjanje, pravilan položaj vozila i najmanju potrošnju goriva. Originalan TPMS senzor Kia meri pritisak u pneumaticima Vaše Kije i obaveštava Vas o promenama.
Od 6.825,17 RSD

Kočione pločice, zadnje

Kočione pločice se razlikuju po kvalitetu i ceni pri čemu niska cena najčešće znači lošiji kvalitet. U Kiji nudimo isključivo kočione sisteme koji omogućavaju najkraći put kočenja i optimalno kočenje.
Od 11.212,99 RSD

Kočioni diskovi, napred

Kočioni diskovi važan su deo kočionog sistema vozila. Kako se tokom vremena troše, moraju se redovno menjati – njihovo trošenje pokazuje vibracije vozila ili upravljača pri kočenju.

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis
Opseg i cena proizvoda iz ponude opreme za nadogradnju zavise od modela vozila, opreme vozile i godine proizvodnje. Fotografije u katalogu su simbolične. Sve ponude uključuju PDV i mogu se menjati. Ponuda važi do isteka zaliha. Povremeno se može dogoditi da proizvodi zbog veće potražnje nisu privremeno dostupni. U ponudu nisu uključeni troškovi montaže, osim ako nije navedeno drugačije. Ponude su dostupne u ovlašćenom Kia servisu. Zadržavamo pravo na štamparske greške i promene. Reprodukcija sadržaja, a i sažetaka, samo uz pismeno dozvolu KIA AUTO d.o.o., Auto-put za Novi Sad 98, 11080 Beograd-Zemun.

Obaveštenje

Tehnologija ’’Cookie’’ omogućava nam da vam pružimo maksimalan doživljaj naše internet stranice. Molimo vas da označite ako se slažete s upotrebom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više